CYKELSEMESTER, GUIDADE DAGSTURER & CYKELUTHYRNING

Road bike weekend La Herradura
VACACIONES EN BICICLETA, EXCURSIONES GUIADAS Y ALQUILER DE BICICLETAS
25th June 2020
Road bike weekend La Herradura
VACACIONES EN BICICLETA, EXCURSIONES GUIADAS Y ALQUILER DE BICICLETAS
25th June 2020
Guided daytrips mountainbike La Herradura

Cykelresor, Guidade Dagsturer
& Cykeluthyrning

 

Letar du efter den perfekta mountainbike och/eller landsvägscykelsemestern där du kan cykla i fantastiska berg med underbar utsikt, cykla på vägar längs havet med lite trafik, bo i en mysig liten by på ett litet hotell alldeles vid havet och koppla av på stranden efter en perfekt dag på cykeln? Då ska du läsa vidare här.

Next Level Cycling, arrangerar guidade cykelresor till en vacker liten kustby i Andalusien i södra Spanien som heter La Herradura, i närheten av Malaga, Nerja och Granada. Detta är en dold pärla mellan Nerja och Almuñécar i ett dramatiskt kustområde som kallas Costa Tropical, bara 50 minuter från Málaga flygplats. Byn är det perfekta resmålet för din cykelsemester med både dramatiska berg att utmana och vackra stränder att koppla av på efter en fantastisk dag i sadeln. Njut av utmanande lugna vägar, spektakulära vyer och vackra fruktdalar. Vår guide har cyklat oändliga timmar för att hitta de allra bästa stigarna och de bästa lugna släta asfaltsvägarna för dig.

Vi kan skräddarsy din cykelsemester och rundorna efter dina specifika önskemål så att du kan koncentrera dig på att njuta av en fantastisk semester på cykeln. Våra paketresor kan inkludera cykeluthyrning, boende, transport och guidade turer för både mountainbike och landsvägscykel/racer. Med oss kan du cykla mountainbike och landsvägscykel/racer under samma cykelsemester om du vill. Du kan välja hur många dagar du vill stanna och hur många dagar du vill cykla.

Vi har valt ut det perfekta stället att koppla av på och återhämta sig efter en utmanande dag på cykeln – ett litet modernt boutiquehotell alldeles vid stranden i La Herradura. Härifrån har du nära till allt; stranden, byn, butiker och restauranger.

Läs mer om cykelsemester med oss >

Guidade Dagsturer

Vi erbjuder även guidade endagsäventyr på antingen mountainbike eller landsvägscykel/racer. Detta är ett härligt sätt att upptäck den vackra naturen runt La Herradura, Almuñécar och Nerja. Cykla genom vackra fruktdalar och njut av fantastiska bergslandskap med Medelhavet i bakgrunden. Vyerna är spektakulära!

Våra guidade cykelturer är tillgängliga för både mountainbike och landsvägscykel/racer i tre nivåer: lätt, medium och expert. Vi har många olika rundor med varierande svårighetsgrad gällande teknik och uthållighet och vi skräddarsyr alltid rundorna till din förmåga och kondition.

I dagsturen ingår:

  • Cykelhyra
  • Erfaren lokal guide
  • Hjälm
  • Vattenflaska fylld med vatten
  • Snack

Om du redan har en cykel går det att boka endast en guidad runda, utan cykelhyra.

 

Läs mer om våra guidade dagsturer >

Cykeluthyrning

Vi har högkvalitativa mountainbikes och landsvägscyklar/racer att hyra i olika storlekar, med eller utan guide. Undvik krånglet och kostnaden med att ta med din egen cykel på semestern och hyr istället en från oss. Då vet du att du får den perfekta cykeln för våra lokala förhållanden. Alla våra cyklar är väl underhållna och kontrollerade före och efter varje tur så att ingenting går fel.

När du hyr hos oss ingår alltid:

  • Hjälm
  • Vanliga platta pedaler
  • Pump
  • Sadelväska med en extra innerslang och däckjärn

Vi rekommenderar att du tar med dig din egen hjälm, cykelskor med tillhörande pedaler och eventuellt din egen sadel.

Om du vill resa lätt har vi Shimano SPD, Shimano SPD-SL och Look Keo pedaler att hyra.

Läs mer om cykeluthyrning >

Sierra Nevada

För den mest äventyrslystna har vi en specialtur i den högsta bergskedjan på den iberiska halvön – Sierra Nevada. Detta är en riktig mountainbikeupplevelse som bara måste upplevas! Klättra upp till Pico de Veleta på nordsidan och njut sedan av en adrenalinfylld utförskörning på södra sidan till Las Alpujarras och Órgiva. Att bestiga Pico de Veleta är en av de största cykelutmaningarna i Europa; du får sällan chansen att cykla upp så högt.

Läs mer om vårt Sierra Nevada äventyr >

 

Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss för mer information.

Hoppas vi ses i sadeln!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *