CYKELFERIE, GUIDEDE TURE & CYKELUDLEJNING

Mountain bike in Granada area, Andalucía southern Spain
FIETSVAKANTIES, BEGELEIDE RITTEN & FIETSVERHUUR
6th July 2020
Mountain bike in Granada area, Andalucía southern Spain
FIETSVAKANTIES, BEGELEIDE RITTEN & FIETSVERHUUR
6th July 2020

Cykelferie, Guidede Ture & Cykeludlejning

 

Leder du efter den perfekte mountainbike- og/eller landevejscyklingferie, hvor du kan ride i spektakulære bjerge med en vidunderlig udsigt, ride på veje langs havet med næsten ingen trafik, bo i en hyggelig lille landsby i et lille hotel ved siden af havet og slappe af på stranden efter en perfekt dag på cyklen? Så skal du fortsætte med at læse her.
Vi, Next Level Cycling, arrangerer guidet cykelferie til en smuk lille kystlandsby i Andalusien i det sydlige Spanien kaldet La Herradura, nær Malaga, Nerja og Granada. Dette er en skjult perle mellem Nerja og Almuñécar i et dramatisk kystområde kaldet Costa Tropical, kun 50 minutter fra Malaga lufthavn. Landsbyen er den perfekte destination for din cykelferie med både dramatiske bjerge til at udfordre og smukke strande at slappe af efter en fantastisk dag i sadlen. Nyd udfordrende stille veje, spektakulær udsigt og smukke frugtdale. Vores guider har cyklet uendelige timer med at finde de perfekte stier og stille, glatte asfaltveje, som du kan nyde.

Vi kan skræddersy din cykelferie og ture efter dine specifikke præferencer, så du kan koncentrere dig om at nyde en fantastisk ferie på cyklen. Vores pakker kan omfatte cykeludlejning, indkvartering, transport og guidede ture til både mountainbike og landevejscykel/racercykel. Hos os kan du vælge at gå mountainbiking og landevejscykling i den samme cykelferie, hvis du ønsker det. Du kan vælge, hvor mange dage du ønsker at blive, og hvor mange dage du vil cykle.

Vi har valgt det perfekte sted at slappe af og komme os efter en udfordrende dag på cyklen – et lille moderne boutique-hotel lige på stranden i La Herradura. Herfra er du tæt på alt, stranden, landsbyen, butikker og restauranter.

Læs mere om vores cykelferie >

Guidede Dagsture

Vi tilbyder også guidede en dags eventyr på enten mountainbike eller landevejscykel. Dette er en vidunderlig måde at opdage den smukke natur omkring La Herradura, Nerja og Almuñécar. Cykl gennem smukke frugtdale og nyd en fantastisk bjerglandskab med Middelhavet i baggrunden. Udsigten er spektakulær!
Vores guidede cykelture er tilgængelige til både mountainbiking og landevejscykel i tre niveauer: let, medium og ekspert. Vi har mange forskellige forlystelser med forskellige vanskeligheder med hensyn til teknologi og udholdenhed, og vi skræddersyr rides altid til din evne og fitness.

Dagturen inkluderer:

  • Cykeludlejning
  • Erfaren lokal guide
  • Hjelm
  • Vandflaske fyldt med vand
  • Snack

Hvis du allerede har en cykel, kan du kun booke en guidet tur uden cykeludlejning.

Læs mere om vores guidede dagsture >

Cykeludlejning

Vi har bjergcykler og landevejscykler/racercykler i høj kvalitet til leje i forskellige størrelser, med eller uden guide. Undgå besværet og udgiften ved at bringe din egen cykel på ferie og lej en af os i stedet. Så ved du, at du får den perfekte cykel til vores lokale forhold. Alle vores cykler er meget vedligeholdt og kontrolleret før og efter hver tur, så der ikke er noget galt.

Når du lejer hos os, er dette altid inkluderet:

  • Hjelm
  • Regelmæssige flade pedaler
  • Pumpe
  • Sadelpakke med et ekstra indre rør og et sæt dækspænd

Vi anbefaler, at du medbringer din egen hjelm, cykelsko med tilhørende pedaler og muligvis din egen sadel.
Hvis du vil rejse lys, har vi Shimano SPD, Shimano SPD-SL og Look Keo pedaler til leje.

Læs mere om cykeludlejning >

Sierra Nevada

For de mest eventyrlystne har vi en speciel tur i den højeste bjergkæde på den iberiske halvø – Sierra Nevada. Dette er en rigtig mountainbikeoplevelse, som bare skal opleves! Klatre op til Pico de Veleta på nordsiden og nyd derefter en adrenalinfyldt ned ad bakke på sydsiden til Las Alpujarras og Órgiva. Erobre Pico de Veleta er en af de største cykeludfordringer i Europa; du får sjældent chancen for at ride så højt.

Læs mere om vores Sierra Nevada-eventyr >

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os for mere information.

Vi håber at se dig på cyklen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *