SYKKELFERIE, GUIDEDE TURER & SYKKELUTLEIE

Mountain bike weekend La Herradura
FAHRRADURLAUB, GEFÜHRTE TAGESAUSFLÜG & FAHRRADVERLEIH
29th June 2020
Mountain bike in Granada area, Andalucía southern Spain
FIETSVAKANTIES, BEGELEIDE RITTEN & FIETSVERHUUR
6th July 2020
Mountain bike weekend La Herradura
FAHRRADURLAUB, GEFÜHRTE TAGESAUSFLÜG & FAHRRADVERLEIH
29th June 2020
Mountain bike in Granada area, Andalucía southern Spain
FIETSVAKANTIES, BEGELEIDE RITTEN & FIETSVERHUUR
6th July 2020

Sykkelferie, Guidede Turer & Sykkelutleie

 

Leter du etter den perfekte terrengsykkel- og /eller landeveissyklingferien der du kan sykle i spektakulære fjell med fantastisk utsikt, sykle på veier langs sjøen med knapt noen trafikk, bo i en koselig liten landsby på et lite hotell ved sjøen og slappe av på stranden etter en perfekt dag på sykkelen? Da bør du fortsette å lese her.

Vi, Next Level Cycling, arrangerer guidet sykkelferie til en vakker liten kystlandsby i Andalucia i Sør-Spania kalt La Herradura, nær Malaga, Nerja og Granada. Dette er en skjult perle mellom Nerja og Almuñécar i et dramatisk kystområde kalt Costa Tropical, bare 50 minutter fra Malaga lufthavn. Landsbyen er det perfekte reisemålet for sykkelferien med både dramatiske fjell å utfordre og vakre strender å slappe av på etter en fantastisk dag i salen. Nyt utfordrende stille veier, spektakulær utsikt og vakre fruktdaler. Guidene våre har syklet uendelige timer på å lete etter de perfekte stiene og rolige, glatte asfaltveiene du kan glede deg over.

Vi kan skreddersy sykkelferien og rittene dine spesifikke preferanser, slik at du kan konsentrere deg om å nyte en fantastisk ferie på sykkelen. Våre pakker kan inkluderer sykkelutleie, overnatting, transport og guidede turer for både terrengsykkel og landeveissykkel/racersykkel. Hos oss kan du velge å gå terrengsykling og landeveissykling i løpet av den samme sykkelferien hvis du ønsker det. Du kan velge hvor mange dager du vil bo og hvor mange dager du vil sykle.

Vi har valgt det perfekte stedet å slappe av og komme oss etter en utfordrende dag på sykkelen – et lite moderne boutiquehotell rett på stranden i La Herradura. Herfra er du i nærheten av alt, stranden, landsbyen, butikker og restauranter.

Les mer om sykkelferien >

Guidede Dagsturer

Vi tilbyr også guidede heldagseventyr på terrengsykkel/mtb eller landeveissykkel. Dette er en fantastisk måte å oppdage den vakre naturen rundt La Herradura, Nerja og Almuñécar. Sykle gjennom vakre fruktdaler og nyt fantastisk fjellandskap med Middelhavet i bakgrunnen. Utsikten er fantastisk!

Våre guidede sykkelturer er tilgjengelige for både terrengsykling og landeveissykkel i tre nivåer: enkelt, middels og ekspert. Vi har mange forskjellige ritt med ulik vanskelighetsgrad når det gjelder teknologi og utholdenhet, og vi skreddersyr rittene alltid etter din evne og egnethet.

Dagsturen inkluderer:

  • Sykkelutleie
  • Erfaren lokal guide
  • Hjelm
  • Vannflaske fylt med vann
  • Snack

Hvis du allerede har en sykkel, kan du bestille en guidet tur, uten sykkelutleie.

Les mer om guidede dagsturer >

Sykkelutleie

Vi har terrengsykler og landeveissykler/racersykkel av høy kvalitet til leie i forskjellige størrelser, med eller uten guide. Unngå bryet med bekostningen av å ta med egen sykkel på ferie og leie en av oss i stedet. Da vet du at du får den perfekte sykkelen for våre lokale forhold. Alle syklene våre er høyt vedlikeholdt og sjekket før og etter hver tur, og pass på at ingenting går galt.

Når du leier hos oss, er dette alltid inkludert:

  • Hjelm
  • Vanlige flate pedaler
  • Pumpe
  • Sadelpakke med ett ekstra innerrør og et sett dekkspaker

Vi anbefaler at du tar med deg din egen hjelm, sykkelsko med tilsvarende pedaler og eventuelt din egen sal.

Hvis du vil reise lett, har vi Shimano SPD, Shimano SPD-SL og Look Keo pedaler til leie.

Les mer om sykkelutleie >

Sierra Nevada

For de mest eventyrlystne har vi en spesiell tur i den høyeste fjellkjeden på den iberiske halvøya – Sierra Nevada. Dette er en ekte terrengsyklingopplevelse som bare må oppleves! Klatre opp til Pico de Veleta på nordsiden, og nyt deretter en adrenalinfylt nedoverbakke på sørsiden til Las Alpujarras og Órgiva. Erobre the Pico de Veleta er en av de største sykkelutfordringene i Europa; vil du sjelden få sjansen til å sykle så høyt.

Les mer om Sierra Nevada-eventyret vårt >

Les mer på vår hjemmeside eller kontakt oss for mer informasjon.

Vi håper å se deg på sykkelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *